Плінтус

  • Популярні
  • Спочатку дорожчі
  • Спочатку дешевші
Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 16
  • Популярні
  • Спочатку дорожчі
  • Спочатку дешевші
Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 16

Плінтус — відгуки користувачів

Галина

19 жовтня 2023 р.
Даний плинтус легко чиститься, і він дуже практичний у використанні. Відмінний вибір для сімей з дітьми

Захарія

19 жовтня 2023 р.
Плинтус відмінно виконує свою функцію приховування швів і кабелів. Він робить нашу підлогу безпечною і зручною

Наталя

19 жовтня 2023 р.
Плинтус має великий вибір кольорів і стилів, що дозволяє підібрати ідеальний варіант для будь-якого інтер'єру

Іван

19 жовтня 2023 р.
Плинтус має чудову якість виготовлення і гарно підходить до нашої підлоги. Він також дуже легко монтується

Володимир

16 жовтня 2023 р.
Я вибрав плинтус з екологічно чистого матеріалу, і він не має неприємного запаху. Це важливо для нашого здоров'я

Михайло

16 жовтня 2023 р.
Напольний плинтус додає простору додаткової елегантності. Він був легко встановлений, і тепер ми дуже горді виглядом наших кімнат

Роман

16 жовтня 2023 р.
Цей плинтус допоміг приховати деякі недоліки у підлозі і надав кімнаті завершений вигляд. Дуже задоволений результатом

Олег

16 жовтня 2023 р.
Напольний плинтус, який я встановив, виглядає дуже стильно і завершує вигляд нашої підлоги. Це була вдала інвестиція в наш інтер'єр

Кирилл

19 серпня 2023 р.
Норм магазин. Рекомендую всем. У меня при заказе сложилось так что нужно было привезти товар срочно - для этих ребят это не проблема сделали все быстро и на высшем уровне
Може бути корисно

Може бути цікаво: ціна на вхідні двері, двері зі скла, двері без лиштви, вхідні двері в будинок, вінілове покриття

Купити плінтус в Україні: його особливості

Якщо ви хочете створити у себе вдома або в офісі неповторний інтер'єр, слід враховувати найдрібніші деталі. Навіть незначні елементи дизайну можуть прикрасити кімнату або навпаки зіпсувати всю виконану роботу під час ремонту. Важливу роль в оздобленні приміщення грає плінтус для підлоги. Його основне призначення – приховати неестетичні ділянки стиків між підлогою і стіною.

Крім того, підлоговий плінтус здатний заховати нерівності покриття (паркет, лінолеум, ламінат), які часто виникають по краю. Правильно підібрана модель плінтуса створює єдину картину кімнати. На додаток можна вибрати і купити плінтус для підлоги в Києві з кабель каналом – туди компактно вміщається вся електропроводка.

Нещодавно підлоговий плінтус був однотипної трикутної форми. Щоб його встановити, доводилося робити відступ від стіни на відстань 3-4 см. Такий монтаж псував весь інтер'єр кімнати. Сьогодні підібрати виріб можна різної форми і геометрії. В інтер'єрі плінтус повинен виглядати витончено і гармонійно. Найпоширеніша модель – прямий профіль зі злегка закругленою верхньою частиною. Стандартні види плінтусів складаються з двох конструктивних елементів. Внутрішня частина кріпиться безпосередньо до стіни за допомогою шурупів. Її закриває декоративна планка, що має привабливий вигляд. Відносно підлогового покриття можна точно підібрати матеріал, відтінок і фактуру планки.

Як правило, колір плінтуса підбирають під тон лиштви. При цьому бажано, щоб їх товщина збігалася. Фахівці не рекомендують встановлювати тонкі моделі в приміщеннях з великою площею. У таких кімнатах ефектно виглядають вироби контрастного кольору. В тон оздоблення стін вибирають плінтуса для маленьких приміщень.

Плінтус в Україні та його види

Плінтус, ціна якого залежить від ряду визнань, може бути виконаний з різних матеріалів.

  • Найбільшим попитом користуються моделі з пластику. Основні характеристики продукції - висока стійкість до впливу вологи та ультрафіолету. Виріб не деформується і не втратить свого первісного вигляду навіть при тривалому намоканні. Плінтус швидко встановлюється і не вимагає спеціальних навичок майстра. На відміну від виробів з дерева, пластик не потребує спеціального догляду і не боїться агресивних побутових засобів. Корпус пластикового вироби створюється з практичного полівінілхлориду (ПВХ). Завдяки пластичності і гнучкості він приймає форму стіни і згладжує нерівності. Якщо плінтус нагріти до 70 градусів Цельсія, то місце нагріву піддається згинанню в будь-якому положенні. У сучасному світі кількість бажаючих купити плінтус з пластика в Києві зростає. Така популярність обумовлена простотою експлуатації і доступною вартістю.
  • Благородство і вишуканість - синоніми шпонованого плінтуса. Каркас вироба часто виконують з хвойних порід дерев, які коштують дешево (сосна або ялина). Зверху конструкцію покривають тонким зрізом цінної деревини. Шпон бездоганно імітує колір і фактуру натурального дерева. При цьому виходять вироби, які коштують в рази дешевше плінтуса з масиву натурального дерева. Шпоновані моделі підкреслюють добротність і теплі відтінки підлогових покриттів, дверей і меблів. Плінтуса чудово поєднуються з ламінатом і паркетною дошкою. Повністю екологічні складові плінтуса безпечні для здоров'я і не завдають шкоди навколишньому середовищу. Міцний плінтус прослужить не один десяток років. Вироби зазвичай кріплять до стіни за допомогою рідких цвяхів або кліпс.
  • Не поступається шпонованим моделям за критеріями якості білий плінтус під фарбування. Він поєднує в собі бездоганні експлуатаційні показники і доступну ціну. В якості основи вироба використовується екологічний матеріал МДФ, що має подібні характеристики з ДСП. Деревно-волокнисту плиту проклеюють білим папером. Вона стійка до впливу вологи і не боїться намокання. Особливість плінтуса полягає в можливості його фарбування в будь-який відтінок. Завдяки цьому вартість моделей під фарбування нижче, ніж ціна інших виробів. Перед нанесенням фарби на водній основі поверхню плінтуса грунтують і шліфують. Якщо необхідно змінити колір стін під час ремонту, можна не купувати новий плінтус. Вироби відмінно піддаються повторному фарбуванню і виглядають так само стильно і незвично.
  • Не меншою популярністю серед покупців користуються ламіновані плінтуса на МДФ основі. Відносно недорогі вироби відрізняються простотою монтажу і величезною палітрою кольорів. На основу конструкції наносять папір, просякнутий барвником. Декоративний папір накладається на МДФ з лицьового боку під впливом підвищених температур і тиску. Зверху поверхню паперу захищають шаром меламіну. Він надійно оберігає плінтус від перепадів вологості і стійких забруднень. Меламін не дозволяє малюнку на папері вигоряти під впливом сонячних променів, тому плінтус не втратить свого привабливого зовнішнього вигляду.

Підлоговий плінтус в Києві: салон Holz

Висока якість - гарантія довгої служби продукції. У салоні Holz дотримуються саме такого підходу до роботи. У нашому каталозі зібрані фотографії виробів від провідних виробників. Досвідчені консультанти підкажуть, який плінтус найкраще підійде для вашого будинку і як швидко замовити товар на сайті. Економте свій час і кошти з інтернет - магазином Holz.