Міжкімнатні двері в Івано-Франківську

  • Популярні
  • Спочатку дорожчі
  • Спочатку дешевші
Сторінка:
  1. 1
  2. ...
  3. 7
  4. 8
  5. 9
  6. ...
  7. 30
  • Популярні
  • Спочатку дорожчі
  • Спочатку дешевші
Сторінка:
  1. 1
  2. ...
  3. 7
  4. 8
  5. 9
  6. ...
  7. 30

Міжкімнатні двері — відгуки користувачів

Кароліна

26 березня 2024 р.
Міцні недорогі двері з адекватною доставкою. Замовляла товар в місто Ужгород, приїхали достатньо швидко. Колір білий такий, як на фотографії. Вже встигла помити, води не бояться.

Галина Петрівна

26 березня 2024 р.
Добрі двері від українського виробника. Стильно виглядають, легко відкриваються, можна не боятися мити звичайними засобами. Задоволена покупкою на 100 відсотків і ціна адекватна.

Лена

25 березня 2024 р.
Купили двері Гранд Lux 4, доставили вчасно. Можу сказати, що товар відповідає своїм характеристикам. Пробувала мити, двері не бояться побутової хімії, що добре для мене. Дякую.

Мілана Корж

21 березня 2024 р.
Зверніть увагу, що ціна вказана за полотно, треба врахувати ще вартість короба та фурнітури, це можна додати в калькуляторі. Ми спочатку подумали, що це развод, але потім побачили, що в принципі у всіх так.
Якість товару добра, але майте на увазі, що за все прийдеться заплатити значно дорожче

Сергій Ситий

21 березня 2024 р.
Двері українського виробництва приємно здивували. Думав прийде якась фанера. Якість товару відповідає своїй ціні. Важливо, що з установкою не мав ніяких проблем. Щиро дякую!

Ірина Тернопіль

20 березня 2024 р.
Якісні та недорогі двері від українського виробника. Замовляли цю модель після ремонту, покупкою задоволена. Привезли вчасно, упаковка ціла, комплектація повна, як домовлялися. Відповідальна компанія, можна не боятися обману.

Олександр Сінчук

20 березня 2024 р.
Непогані, дешеві двері від українського бренда. Нічого зайвого, фурнітура ціла та в повному обсязі, колір моделі як на сайті. Як на свої гроші, то модель варта уваги. Замовлення підтвердили в той же день.

Таня Бондарь

20 березня 2024 р.
Якісні двері. Купували в білому кольорі, відтінок як на сайті. Не розчарована замовленням, доставили швидко. Менеджер підтвердила замовлення в день звернення та детально відповідала на питання.

Світлана

15 березня 2024 р.
Вирішивши купити міжкімнатні двері від цього виробника, отримав не просто товар, але і відмінний сервіс. Консультанти виявились дуже професійними та допоміжними