Ламінат для кухні

  • Популярні
  • Спочатку дорожчі
  • Спочатку дешевші
Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. ...
  6. 31
  • Популярні
  • Спочатку дорожчі
  • Спочатку дешевші
Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. ...
  6. 31

Ламінат — відгуки користувачів

Марина

15 березня 2024 р.
Він створює теплу та затишну атмосферу, і кожен крок на ньому - справжня насолода. Якість і ціна - відмінне поєднання

Поліна

4 березня 2024 р.
Це прекрасна альтернатива дорогим покриттям. Його встановлення було простим, і тепер моя кухня виглядає, як з рекламного буклету. Ціна не вразила, а якість - вражає

Василь

4 березня 2024 р.
Обрав його для своєї дитячої кімнати, і не можу бути більше вдячний. Він не лише виглядає як дерево, але і має антискользкі властивості, що важливо для безпеки дітей. Це ідеальний вибір для сімей

Іван

4 березня 2024 р.
Це справжній герой мого дому. Його висока стійкість до зносу і вологості робить його ідеальним для коридору. Виглядає дорого і вишукано, але коштує значно менше натурального дерева

Петро Іванович

27 лютого 2024 р.
Добротний ламінат для холостяцької квартири. Хотів щось стильне та немарке, замовленням задоволений. Хочу подякувати колективу магазину за те, що допомогли полічити кількість матеріалу на квартиру. Не переплатив ні копійки.

Таня Біла

26 лютого 2024 р.
Трохи помилилися з кольором товару, відтінок не той, що хотіла, але якість ламінату добра. Чоловік сказав, що для спальні підійде. Рекомендувала б уважніше розглядати варіанти кольорів та прикинути, що хочеться.

Діана

25 лютого 2024 р.
Дякую за швидкий збір замовлення та доставку. Товар приїхав вчасно, коробки не пошкоджені, комплектація ламінату повна. Дуже хвилювалася, що не всі замки будуть. Ми вже так з чоловіком колись замовили. Потім мали проблеми. З цим магазином все добре, буду рекомендувати.

Один дизайнер

25 лютого 2024 р.
Люблю цю модель ламінату. Вже не для одного клієнта тут замовляю і ще ні разу не було ні браку, ні проблем з доставкою. Виглядає дорого, підходить для багатьох стилів інтер’єру . Магазином дуже задоволена.

Ольга

25 лютого 2024 р.
Ламінат реально водостійкий, як і було написано. Думала, що будуть проблеми з прибиранням, але все обійшлося. Прибираю як завжди і поверхня залишається як новенька. Дизайн такий як на фото. Все по факту, я задоволена.