Ламінат Quick-step (Квік степ)

  • Популярні
  • Спочатку дорожчі
  • Спочатку дешевші
Сторінка:
  1. 1
  2. ...
  3. 7
  4. 8
  5. 9
  6. ...
  7. 11
  • Популярні
  • Спочатку дорожчі
  • Спочатку дешевші
Сторінка:
  1. 1
  2. ...
  3. 7
  4. 8
  5. 9
  6. ...
  7. 11

Ламінат Quick Step — відгуки користувачів

Поліна

4 березня 2024 р.
Це прекрасна альтернатива дорогим покриттям. Його встановлення було простим, і тепер моя кухня виглядає, як з рекламного буклету. Ціна не вразила, а якість - вражає

Роман

26 лютого 2024 р.
Ламінат виглядає дорого, як натуральне дерево. Підійшов під авторський дизайн інтер’єру. Проблем з укладанням не мав, роботу сам робив. Ціну на товар вважаю нормальною, як на таку якість. Дякую за співпрацю.

Діана

26 травня 2023 р.
Зараз ремонт майже закінчений. Ламінат виглядає бездоганно. Ходити босоніж одне задоволення. Каблуки переносить без проблем. Рекомендую.

Дмитро

9 травня 2023 р.
Сьогодні отримав моє замовлення. Велике спасибі за оперативність та доброзичливе ставлення до клієнта. Так тримати!

Дарина

28 лютого 2023 р.
Модель дуже зносостійка та дуже легко очищується. Я раджу всім, хто шукає добру якість підлоги за доступною ціною, обрати саме цю.

Валентин

22 лютого 2023 р.
Встановив цю ламіновану підлогу у своєму офісі та вона виглядає просто неймовірно

Никита

21 лютого 2022 р.
Ламинат Quick-Step внешне весьма неплох, однако про эксплуатацию пока ничего не могу сказать. Выбрали практичный узор. Замки очень удобные, не ждал такого хорошего качества. Порадовала оперативная доставка!

Анна Кисюк

14 лютого 2022 р.
Quick-Step Impressive Patterns роскошный, ламинат! Богатый цвет, выглядит эксклюзивно! Смотрится здорово. Никакой деревянный пол даже в сравнение не идет с этим ламинатом!

Виктория

8 лютого 2022 р.
Пол современный, надежный, покрытие блестит, радуюсь не нарадуюсь! Застелили гостиную и кухню, оценили и решили этим же ламинатом застелить весь пол квартиры. Брали Ламінат Quick-Step Impressive Patterns Chevron oak taupe, теплый цвет создает уют и комфорт. Пол теплый, ходим босиком, детки играют на нем.