Міжкімнатні приховані двері в Ужгороді

  • Популярні
  • Спочатку дорожчі
  • Спочатку дешевші
Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  • Популярні
  • Спочатку дорожчі
  • Спочатку дешевші
Сторінка:
  1. 1
  2. 2

Приховані двері — відгуки користувачів

Мілана Корж

21 березня 2024 р.
Зверніть увагу, що ціна вказана за полотно, треба врахувати ще вартість короба та фурнітури, це можна додати в калькуляторі. Ми спочатку подумали, що це развод, але потім побачили, що в принципі у всіх так.
Якість товару добра, але майте на увазі, що за все прийдеться заплатити значно дорожче

Ірина Тернопіль

20 березня 2024 р.
Якісні та недорогі двері від українського виробника. Замовляли цю модель після ремонту, покупкою задоволена. Привезли вчасно, упаковка ціла, комплектація повна, як домовлялися. Відповідальна компанія, можна не боятися обману.

Олександр Сінчук

20 березня 2024 р.
Непогані, дешеві двері від українського бренда. Нічого зайвого, фурнітура ціла та в повному обсязі, колір моделі як на сайті. Як на свої гроші, то модель варта уваги. Замовлення підтвердили в той же день.

Ольга

19 листопада 2023 р.
Задоволені якістю відкривання та закривання дверей. Вони легко і плавно відчиняються, що зручно в повсякденному використанні

Олена

13 листопада 2023 р.
Міжкімнатні двері від цього виробника вражають своєю якістю та дизайном. Вони додали стиль та затишок до нашого дому, і ми задоволені їхнім функціоналом

Наталя

12 листопада 2023 р.
Прийшли вдруге , так як задоволенні якістю. Консультують теж на вищому рівні. Дуже вам дякуємо!

Тетяна

19 серпня 2023 р.
Кваліфіковані продавці! Пояснили, роз'яснили. Залишилась задоволена та вибираю Ваш магазин! Рекомендую!

Аліна

6 серпня 2023 р.
Замовила собі міжкімнатні двері, менеджер у магазині допоміг підібрати, тому що вибір величезний, не знала на чому зупинитися. Ціна так само порадувала. Привезли та встановили швидко. Все дуже подобається, ходжу тепер і любуюся.

Володимир

22 червня 2023 р.
Закінчую будівництво заміського будинку і тому в даному магазині купив вхідні двері, а також сім міжкімнатних дверей. Вибір в магазині настільки великий, що в ньому з легкістю можна розгубитися.